Информация

Cosmetics

       Изражението на лицето ни разкрива начина, по който се чувстваме.

       Ако сте притеснени от наличието или появата на бръчки и гънки по лицето в резултат на мускулната активност, в нашето студио можете да го освежите чрез инжектирането на ботокс. Чрез него мускулите, виновни за нежеланите линии на лицето се релаксират, бръчките и гънките се омекотяват, а в повечето случаи някои от тях и изчезват. Резултатът е по-гладко и освежено лице и по-младежко излъчване.

       Какво представлява процедурата инжектиране на ботокс?

       При този тип подмладяваща процедура с инжектирането на ботулинов токсин (Botox) се затруднява движението на мускулите, които създават нежеланите линии на лицето. Процесът се нарича денервация. Ботокс представлява пречистено терапевтично вещество, използвано при процедурите за подмладяване на лицето, намаляване на бръчките и смекчаването на:

  • Хоризонталните мимически линии на челото и вертикалните бръчици, които се образуват между веждите
  • Бръчиците, които се образуват в ъгълчето на окото
  • Платизмалните връзки на врата

       Ботулиновият токсин се използва и за смекчаване гънките в назолабиалната област (от външния ръб на носа до ъгълчето на устата) и на марионетните линии (от ъглите на устата надолу до брадичката).
       Ботоксът може да се използва за оформяне на лицето, например при забележима асиметрия на веждите, и за обездвижване на мускулите, които с неестествените си контракции създават неестествен външен вид.
       В Съединените щати, терапията с ботулинов токсин е одобрена от администрацията по храни и лекарства за лечението на средни до остри гънки; употребата на ботокса като козметично средство в други области е често срещана, въпреки че засега не е официално призната. Козметичните процедури с ботокс са одобрени в повече от 60 страни по света.
       Подмладяващите процедури с инжектиране на ботокс обикновено се прилагат при зрели мъже и жени, чиято лицева тъкан и мускули са в добро състояние и които имат реалистични очаквания относно временните резултати от терапията. При инжектирането на ботокс ефектът е мигновен, но резултатите не са перманентни. Терапията обикновено трябва да се повтори в рамките на 3-6 месеца за подобряване на резултатите.

  Откъде да започнете?

       Консултацията с нашият специалист е първата стъпка, която трябва да предприемете за да разберете как чрез тази процедура оптимално ще се подобри Вашата визия и други състояния, породени от контракцията на лицевите и шийните мускули. По време на консултацията трябва да бъдете осведомени за всички възможности, касаещи конкретно Вашия случай. Една консултация включва:

  • обсъждане на Вашите цели и оценка на Вашето здравословно състояние
  • възможностите, които подмладяващите процедури предлагат
  • очакваните резултати от терапията с ботокс и вероятните рискове

       Нашият специалист ще отговори на всички Ваши въпроси.

       Консултациите са безплатни.

  Оценяване

       При консултацията желаните резултати, както и общото Ви състояние внимателно ще бъдат оценени и взети предвид от нашият специалист. За успеха на процедурата и цялостното удовлетворение от нея, Вие трябва:

  • да споделите Вашите очаквания
  • да дискутирате предишни лечения с инжектиране на филъри, процедури по оформяне и подмладяване на лицето
  • да разкриете подробности относно здравословното Ви състояние, приемането на лекарства, употребата на витамини, заместители на билкова основа, алкохол, цигари и наркотици

       Как протича самата процедура?

       Нашият специалист внимателно ще оцени състоянието на мускулната активност, довела до чертите, които Вие искате да бъдат коригирани, като Ви помоли да изразите различни мимики. Стратегически точки от лицето Ви и шията може да бъдат маркирани за указване местата на инжекциите. Третираните зони ще бъдат предварително почистени с антибактериално вещество и за по-чувствителните пациенти може да се предложи и леко вцепеняване на зоната за намаляване на дискомфорта.
       Инжектирането отнема само няколко минути. След приключване, маркировките направени в началото на процедурата ще бъдат почистени, а за намаляване на минималният и временен дискомфорт, зоната ще бъде изстудена. Позволява се поставянето на грим стига да не се прилага голям натиск на току-що третираните места. Подобен нежелан натиск може да доведе до разпръскването на ботулиновия токсин и на други места. По-гладкия външен вид и намаляването броя на бръчките ще бъдат забележими през следващите няколко дни в зависимост от индивидуалните характеристики.
       Подмладяването на лицето и намаляването на бръчките чрез инжектирането на ботокс не променя кожната повърхност, а само релаксира мускулите, които причиняват появата на гънки и бръчки. Допълнителни процедури като химически пилинг или микродермабразио още повече ще подобрят състоянието на кожата на лицето. По-дълбоките гънки и бръчки може да се третират и чрез инжектирането на филъри. Тази процедура, извършена след поставянето на ботокс, не само ще подобри вида на кожата, но и ще допринесе за пълнотата на лицето.
       Подмладяващите процедури на лицето и намаляването на бръчките чрез инжектиране на ботокс се препоръчва и в комбинация с процедурите по повдигане на веждите и лифтинг. Инжектирането на ботулинов токсин се препоръчва и преди извършването на оперативни подмладяващи процедури за пълното отпускане на подлежащите мускули.

       След приключване на процедурата ще бъдете инструктирани как да се грижите за третираните места. Също така ще Ви се напомни за:

  • Очакваното времетраене на резултатите
  • Специфичните грижи, които трябва да полагате за третираните зони, както и за цялостното си здравословно състояние.

       Резултати

       Ще останете изненадани в каква степен тази относително бърза и безболезнена процедура ще подобри начина, по който Вашето лице изглежда и ще възвърне младежкото Ви излъчване.

       Цени

       Цените се определят от нашият специалист, според индивидуалните показатели на Вашето лице.

       Консултациите са безплатни!

Изкуството на красотата!

Посетете най-добрия салон за красота в района!

Мобилен салон

BEAUTY STUDIO DM предлага тази нова услуга, в улеснение на своите клиенти. Всички процедури изпълняващи се в студиото, могат да бъдат изпълнени на удобно за клиента място - у дома или в офиса.